rólam

Kurfis Aliz Edit vagyok, absztrakt festőművész, aktív tervező építészmérnök, belsőépítész és anya.

Jó pár évig dolgoztam irodák és vendéglátó egységek belsőépítészeti munkáin.

A festészet szeretete, hobbi szintű alkotások készítése gyermekkorom óta jelen van az életemben. A kreativitás, önkifejezés és a maradandó értékek alkotása mindig is az életem része volt.

Az építészet és a festészet tökéletesen kiegészítik egymást, egyszerre teret kap így a mérnöki, műszaki és a művészi énem.

Szenvedélyem a színek, textúrák és struktúrák játéka a festővásznon. Mégis mindez számomra több mint egy festmény megalkotása. 

A képeim méretének, pontos helyének, stílusának, és a szineinek kiválasztása egy egységet képez, mellyel megvalósul a tér optimális kezelése. 

Legyen a cél akár a színek és hangulatok harmóniájának megteremtése, vagy egy fókuszpont kiemelése, vagy épp semleges, de minőségi térkitöltés.

Célom, hogy a festményem a falon ne csak egy szép dísz legyen, hanem térszervező, térharmonizáló és térélmény fokozó, egységet alkotó belsőépítészeti elem. 

a festményekről

Képeim absztrakt, kortárs alkotások, melyek vegyes technikával készülnek főként akril festékkel, különböző stílusban, hogy mindenki megtalálja a hozzá illőt.

Festményeim kimondottan jól mutatnak nappalikban, hálószobákban, irodákban, recepciókban, éttermekben és egyéb privát vagy közületi terek falain.

Minden alkotás kézzel készített, egyedi és eredeti, hátoldalon számozott és szignózott.

Megvásárolhatók készletről a galériában, vagy megrendelésre egyedi elképzelések alapján saját enteriőrhöz hangolva.

Készleten lévő legnagyobb méretek 100×150 cm vagy 130×130 cm. Ettől nagyobb méret esetén vegye fel velem a kapcsolatot.

Sorozatok, több képből álló eredeti alkotások is kérhetők megbeszélt határidő alapján.