#24.481 (75×150)

További információk

Felhasznált színek

, , , , , , ,

Vászon mérete (cm)

Él színe

Vászon vastagsága

Normál feszített vászon (~2 cm)

225 000 Ft

Technika: akril festmény- vegyes technika.

Eredeti, kézzel készített kortárs alkotás, hátoldalon számozott és szignózott.

Átadási állapot: keret nélkül, feszített vásznon (utánfeszíthető vakráma), vagy külön kérésre hengerben.

Vakrámával azonnal falra tehető, igény esetén keretezhető, mely még impozánsabb látványt eredményez. 

Egyes nagyméretű festővásznak keretezést igényelnek, az élszín pedig akár utólag is módosítható egyedi igények szerint díjmentesen. 

A garantáltan sérülésmentes szállítás Magyarország egész terültén ingyenes! (Igény esetén személyesen is átvehető Mogyoródon, ahol korlátozott számban más alkotások is megtekinthetőek).

Átadási állapot: keret nélkül, feszített vásznon (utánfeszíthető vakráma), vagy hengerben.

Vakrámával azonnal falra tehető, igény esetén keretezhető, mely még impozánsabb látványt eredményez.

Amennyiben úgy érzi a kép mégsem árasztja azt a hangulatot az Ön saját enteriőrjében amit elképzelt, 14 napig visszaveszem a képet! 

A döntést elősegítendő jó minőségű fényképébe vagy látványtervébe beleillesztem a kívánt festményeket. Ennek egyszeri díja 15000 Ft, amely egy választott kép megvásárlása esetén levonásra kerül a vételárból.

Mi inspirálta az alkotót?

A természet ihlette kategória az alkotások széles körét fogalja magába. Megtalálható benne a virág, levél, inda és növény motívumoktól kezdve a tájképeken, naplementéken, felhős égboltokon keresztül a városi, vízparti ihletésű képekig minden egyaránt. A művész számára a stílus eszköztára igen gazdag lehetőségeket kínál a vágyott alkotás megjelenésére. Nem cél az élethű, realisztikus ábrázolás, olykor egyészen meglepő motívumok is helyet kapnak egy-egy alkotásban. A képek megalkotása során extra textúrázottságra, szinte térbeli megformálásra is találunk példát.
A kidolgozottság terén hangsúlyozottan igaz, hogy a kevesebb néha több. A képzeletünk egészíti ki az alkotást, így megesik, hogy míg valaki flamingókat lát a festményen, addig másnak édes, olvadozó gyümölcsös fagyi gombócok, vagy napfelkeltekor vidám színben pompázó bárányfelhők tűnnek ki a képből. Engedjük szabadon fantáziánkat!

A modern-minimál festmények csoportjába számos különböző technikával készült festmény besorolható. Míg egyes festményekre a gazdag kidolgozottság és látványos textúráltság a jellemző, addig más alkotásokra pont az egyszerűség és a letisztult megjelenés mondható el. Minden esetben igaz azonban, hogy a képválasztásnál a színek harmonizálására és a megfelelő méret megválasztására célszerű törekedni. A modern-minimál festményekre különösen igaz, hogy a tökéletes megjelenés a jól eltalált pozíció, méret és szín hármas szempontrendszer egyidőben való teljesülése esetén garantált. Ezek az alkotások kifejezetten jól mutatnak nagy terekben vagy nagy falszakaszokon, legyen az étkező-konyha-nappali vagy akár közlekedő. Legyünk bátrak, válasszunk nagy festményeket!
Stílusjegyek között megtalálhatók az elnagyolt hagyományos ecset-és festőkésvonások mellett a különböző eszközökkel felvitt, fröcskölt, elfolyatott, megkapart, koptatott, dörzsölt, spriccelt, mártott, karcolt és rajzolt technikák egyaránt. Az absztrakt festészetben mindent szabad a tökéletes végeredmény érdekében, így minden a művész szépérzékén múlik.

Meggyőződésem, hogy az ebben a műfajban alkotott képek a mai modern enteriőrök remek kiegészítői lehetnek, mind térharmonizáló vagy fókuszpontképző funkcióban, de megtaláljuk számunkra az ideális festményt akkor is, ha semleges, de minőségi térkitöltés a célunk.

Ha ehhez hasonló, de méretben eltérő képet szeretne, vegye fel velem a kapcsolatot, és megvalósítom az elképzeléseit!

gyakran ismételt kérdések

Összegyűjtöttem Önnek a leggyakrabban felmerülő kérdésekre a válaszokat!

A honlapon lévő képek mind Kurfis Aliz Edit kortárs festő alkotása, 100%-ban kézzel készült eredeti és egyedi alkotások lakberendezési és dekorációs célra. A festmények jó minőségű többszörösen alapozott valódi festővászonra készülnek (vakrámára feszítve) művészi akril festékekkel. A festményeken jól láthatók az ecset és festőkés vonások, illetve a technikára jellemző sajátos textúrázottsága. A festmények egyedi sorszámmal és szignóval ellátva kerülnek forgalomba. Az itt vásárolt festmények esetében biztos lehet, hogy nem egy olcsó digitális nyomatot kap, mely bárhol visszaköszönhet.
Online a weblapon keresztül azonnal megvehető a kiválasztott termék kosárba helyezéssel (átmenetileg szünetel), vagy írjon email üzenetet az info@artlizdesign.hu email címre, ahol mindent leegyeztetünk. Az email címen tudja továbbá egyedi megrendelését is leadni, mely természetesen még számos egyeztetést igényel. Alkalmanként személyesen is van lehetőség megvásárolni a kiállított festményeket. Érdeklődjön privát üzenetben.
Magyarországon belül a szállítás INGYENES. Rövid határidővel, gondosan becsomagolva (igény esetén díszcsomagolásban), előre leegyeztetett módon a megadott címre történik a szállítás. 100 cm alatt GLS futárszolgálattal, vagy személyes kiszállítással. Ennél nagyobb méret esetén saját kis furgonnal, mely díja szintén INGYENES. Továbbá a megrendelt képeket lehetősége van személyesen átvenni előre egyeztetett időpontban a 3. kerületben (limitált számban egyéb alkotások is megtekinthetők).
A webshopban rendelt festményeket bankkártyával tudja a legegyszerűbben kifizetni (jelenleg nem elérhető), de természetesen emailben rendelés esetén banki átutalással, vagy utánvét fizetéssel is kérheti a kiegyenlítést. Személyes átvétel esetén akár készpénzes fizetés is választható.
A legtöbb festmény vakrámára feszített festővásznon kerül átadásra, amely akár azonnal egy-két egyszerű szeg, csavarfej vagy kampó segítségével falra helyezhető a ráma kereténél fogva. Ez praktikus megoldás, hisz így a kép nem áll el a faltól, hanem szépen rásimul. Lehetőség van képakasztó alkalmazására is, de keretezés nélküli képeknél alkalmazásuk nem elterjedt a fentiekből adódóan. A festményeket vakrámával együtt van lehetőség bekereteztetni is. Ebben az esetben a kerettől függően jóval nehezebb lehet a festmény és a képkeret együttes súlya, így az akasztási módot minden esetben a keret határozza meg. A keretezéssel még impozánsabbá lehet tenni az alkotásokat és méretüket is előnyösen növeli. Minőségi képkeretezésre keressen fel egy képkeretező szakembert, vagy kérje segítségemet üzenetben.
Egyedi kép megrendelése esetén vegye fel velem emailben a kapcsolatot. Üzenetben vagy igény esetén személyesen (akár Önnél a helyszínen) leegyeztetjük a festmény pontos helyét és méretét, a festménynél alkalmazott színeket és stílusjegyeket a korábbi alkotások és színpaletták alapján. Nagy segítség, ha a helyszíni fotókon kívül anyagmintákat (textil és kárpit színek, karakteres fal és bútorszín, stb. ) kapok, vagy konkrét szín mintákat tudunk kiválasztani. A mű megfestését követően fotókat küldök, mely alapján a megrendelő vagy elfogadja, vagy további módosításokat beszélünk meg a tökéletes végeredmény érdekében. Amint megvan a végleges változat, melyet a megrendelő elfogadott, leegyeztetjük a szállítást és átadást. A teljes folyamat a leegyeztetéstől, árajánlat adástól és az előre utalástól számítva körülbelül 15-30 nap. Egyedi megrendelés esetén is mindig nagyon örülök, ha kapok egy fotót a felhelyezett festményről, és bízom benne, hogy további megrendeléseket eredményez az elégedett ügyfél öröme.

Kérje segítségemet és nagyon színesen ajánlok fénykép alapján festményt, részletesen lásd szolgálttások fül alatt.

Ha van egy olyan festmény a honlapon, ami elsőre megtetszett akkor könnyű a helyzet. Amennyiben ennél tudatosabban szeretne egy tökéletesen passzoló képet kiválasztani vagy egyedileg megrendelni, akkor van egy pár méretszabály, melyet érdemes figyelembe venni.

A teljesség igénye nélkül:

– mindig érdemes nagyobb festményt választani absztrakt stílusú alkotásoknál

– kanapé vagy ágy mögé helyezett képek esetén törekedni kell, hogy a festmény(ek) szélessége a bútor szélességének 2/3-a legyen (szemnek kellemes arányok)

– több festmény elhelyezése esetén a képeket egymáshoz közel 5-6 cm-re helyezzük el stb.

Amennyiben szeretné megkapni az összes instrukciót tartalmazó, képi ábrákkal is kiegészített saját készítésű elhelyezési segédletet, adja meg alább a nevét és email címét és minden kötelezettség nélkül nagyon szívesen elküldöm Önnek.

Rengeteg féle szín megtalálható az alkalmazott prémium festékeim között, és természetesen szinte minden színárnyalatot ki is tudok keverni.
A teljes folyamat a leegyeztetéstől, árajánlat adástól és az előre utalástól számítva körülbelül 15-30 nap. Ez persze változhat például karácsony előtt, vagy ha speciális szín vagy vászon méret beszerzése szükséges. Minden részletet megrendelés alkalmával leegyeztetünk.
Pont olyan festményt nem fogok tudni készíteni, hisz minden festmény egyedi és megismételhetetlen. De stílusában, színeiben és minőségében nagyon hasonlót természetesen igen, akár más méretben is. Mindig nagy segítség számomra, ha tudom milyen alkotások tetszenek a megrendelőmnek, így ez még könnyebbség is nekem.
Van rá lehetőség. Több kép rendelése esetén keressen meg üzenetben és megbeszéljük a pontos részleteket.
A festményekre pénzvisszafizetési garanciát adunk! Amennyiben úgy érzi a kép mégsem árasztja azt a hangulatot az Ön saját enteriőrjében amit elképzelt, 14 napig visszaveszem a képet! Ilyen esetben emailben jelezze felém és készséggel állok rendelkezésére a probléma megoldásában. Ha az átvételnél bármilyen sérülést, hibát tapasztal, kérjük, vetessen fel jegyzőkönyvet a szállítóval, majd értesítsen az info@artlizdesign.hu e-mail címen, vagy a +36 30 858 3857 telefonszámon.